2018-04-27
Evaluat 2

YouTube in format 18:9 si la calitate maxima

YouTube in format 18:9 si la calitate maxima
Tutorial YouTube in format 18:9 si la calitate maxima si ecran oprit! Este vorba despre o aplicatie YouTube modificata si speciala pentru telefoanele cu display 18:9. Un alt avantaj este acela ca ridica rezolutia. Astfel, daca ecranul suporta maxim 720p, in YouYube puteti selecta acum 1080p sau chiar mai mult!

Nu este o aplicatie disponibila in Google Play, nu aveti nevoie de acces root si se instaleaza ca un apk. normal. Atentie, este aplicatie YouTube originala, insa customizata special pentru LG G6. Cu toate astea, poate fi instalata pe orice telefon cu display 18:9, nu conteaza procesorul sau producatorul.

Poate fi folosita si in cazul in care aveti un display clasic dar cu rezolutie HD, avantajul in acest caz este acela ca puteti trece de limita impusa de YouTube. Puteti astfel urmari clipuri la rezolutie mai mare!

Iata si cum se instaleaza si cum se seteaza.Descarca Fisierele de mai jos (Google Drive):

microG_for_YouTube_Vanced_0.2.4.apk
Normal YouTube_v12.42.59.apk

Descarcati pe telefon cele doua aplicatii si le instalati in ordinea de mai sus. Dupa instalare, nu este necesar sa deschideti si aplicatia microG. Deschideti numai YouTube.

Dupa ce ati deschis (este bine sa dezactivati sau sa stergeti vechea aplicatie YouTube, au aceeasi iconita si exista posibilitatea sa le incurcati) pe telefon aplicatia noua YouTube, faceti urmatoarele setari:

Intrati in setarile aplicatiei (apasati pe iconita contului) si apoi apasati pe iYTBP SettingsApasati apoi pe Video Quality:Apoi, activati Override Max Resolution Limit. Asta permite aplicatiei sa afiseze posibilitatea de a seta o rezolutie a clipului mai mare decat cea a ecranului. Spre exemplu, un UmiDigi S2 are un ecran HD 18:9. Fara probleme poate rula acum clipuri FHD 1080p, la cele 2K sau 4K exista probleme si nu este capabil sa afiseze corect clipurile.Observam ca acum exista posibilitatea de a bifa si FHD. Inainte, acest clip era disponibil numai la rezolutie HD 720p.Daca aveti un telefon cu display 18:9 (UmiDigi S2, Allview X4 Soul Infinity, HomTom S8, Bluboo S8, etc), cu aplicatia originala YouTube, raman doua laterale negre, vedeti in prima imagine:

Vestea buna – Daca “ciupiti” ecranul, imaginea va fi scalata pe tot ecranul si va puteti bucura de tot display-ul 18:9!

Sursa Articolului : androidro.ro


Articole asemanatoare :
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi