2018-04-27
Evaluat 1

SSG Security : incalcă legea muncii si face abuz in serviciu

SSG Security : incalcă legea muncii si face abuz in serviciu
Iata ca am avut ocazia sa vorbesc pe "sleau" cu mai multi agenti de paza SSG Security...iar ceea ce a dat de inteles toti este ca firma SSG este un mare "rahat" ca si multe alte firme din tara noastra.
Tot ce se spune pe siteul ssg.ro si abureala de acolo este doar de "fatada" ca nu se respecta din cele spuse pe acel site nici 10%.
Oricum respect celor care mentine siteul si care scrie "articolele" pe acel site , normal ca este angajati SSG , ca spune in asa fel incat nu ai mai sta pe ganduri si te-ai angaja pe loc la ei.
Foarte frumos prezentarea firmei , si foarte frumos descrierea fiecarui serviciu prestat de firma,dar in realitate nu este chiar asa...
Scriu acest articol si voi face tot posibilul sa il indexez cat mai mult in cautarile google si pe alte motoare de cautare, pentru persoanele care vor sa se angajeze la aceasta firma , pentru a fi mult mai atenti atunci cand vor decide sa se angajeze la aceasta firma...
Multi cunosc aceasta firma a fi numarul 1 pe piata de paza umana , asta dupa ce BGS si Scorseze au decazut din cauza ca nu respecta normele munci si a facut evaziune fiscala si furt cu acte in "regula"...
Deci sa revenim la agenti de paza cu care am stat de vorba:
Pe siteul SSG Security scrie mare " programul de munca conform legi in vigoare" acum ma intreb eu care lege in vigoare, ca legea in vigoare spune cam asa nu mai mult de 166 de ore pe luna muncite...

Agenti de paza cu care am vorbit eu au programe diferite si exemplu :

Program 24/48 = ilegal

Program o zi da obzi nu 17 ore pe zi = ilegal

Program zi de zi 8 ore fara libere = ilegal


Program doua de zi ,doua de noapte a cate 12 ore - super ilegal mai ales ca dupa o tura de noapte la 12 ore obligat si legal trebuie sa stai acasa 48 de ore,aici trebuie sa bagi doua nopti la rand a cate 12 ore pentru a beneficia de 48 de ore liber.
Iar in acte binenteles ca esti angajat la 8 ore de luni pâna vineri.
Nu se ofera bonuri de masa , nu ai spor de noapte, in realitate , virtual pe acte beneficiezi si de aceste "bonusuri".
Cum sunt platiti agenti simplu ,bani se da din mana , nu se lucraza cu cardul nu se da fluturaș , nu se semneaza pe orele care le-ai lucrat doar pe pontajele care exista in posturi pe acele se semneaza si acolo vezi cate ore ai , doar pe pontajul obiectivului , cel al salariatului nu exista.
Cum se da functiile in aceasta firma iar este foarte simplu, ai pe cineva mai sus in grad , gata te-ai facut cu o functie mare la firma de paza SSG Security.

Sunt peste 4-5 directori in aceasta firma inculti au intrat ca au pile la firma,peste 50 de sefi de obiective dintre care doar cativa isi fac treaba,restul sufera de sefie practic ei sunt elefanti tu esti doar furnica si daca nu le spui sefulică te striveste ca doar sunt cele mai mari manifere dupa pamant nu un parlit ca tine de paznic " furnica".
Agenti de interventie fara numar,nici unul capabil de functia care o are,cu exceptie la cativa agenti de interventie care sunt capabili dar cand sistemul din firma este unul corupt,ajung sa lucreze cu parliti de agenti care ii sufla vantul dar sunt pe interventie.
Agenti care sunt pe magazine sunt obligati sa stea in picioare cate 17 ore pe zi , din acele 17 ore nu au nici pauza de masa, pentru ca nu au cine sa ii schimbe ca sa manance.
Sa fi obligat sa stai 17 ore in picioare asta inseamna sclavie nici decum norma de munca in vigoare cum scrie la ei pe site.

Tariful pe ora depinde de la agent la agent in fuctie cum este angajat , se ia aleatoriu exemplu :

Tu ai fost angajat cu 6,2 lei pe ora, eu ma angajez la o luna de zile dupa tine imi da 6,5 lei pe ora ,vine altul dupa mine ii da tot 6,2 lei pe ora,vine altul cu dedicatie ii da 7 lei pe ora, vine si altul ii da 6 lei ora , mai vine altul ii da 6,8 lei pe ora ,deci toata treaba este la ce sef de obiectiv te preia si mai ales inainte de angajare cu cine vorbesti ca este un haos total la aceasta firma , fiecare vorbeste pe limba lui.
Sefi de obiective se schimba aproape lunar , fie ca pleaca ei ,fie ca sunt dati afara ca sa faca loc altuia care a venit cu pile.
In obiective fiecare sef de obiectiv vin cu propriile legi , fiind necunascatori in domeniu ca au intrat pe pile adopta legile lui Hitler legi care nu au legatura cu paza,si dupa ce te-ai obisnuit cat de cat cu noile legi , pac...pac...pac...aduce alt sef de obiectiv cu alte legi cu alta mentalitate mai buna, sau in 90% din cazuri mai rea.
Surprinzator este faptul ca in aceasta firma se afla si cativa fosti angajati Scorseze Prest,exemplu fostul director de la scorseze Vlad si nu mai stiu cum ,plus cativa sefi de obiective precum Costin si iar imi scapa celalalt nume ,sefi care au participat la apocalipsa firmei de paza Scorseze Prest acum se afla la firma re paza SSG Security si numai dupa acesti sefi iti poti da seama ce inseamna cu adevarat SSG Security.

In conditiile in care norma de munca este de 166 de ore pe luna o firma ca SSG NR.1 pe tara (asa se spune) cum se face ca toata lumea munceste 240 de ore inclusiv si interventia si agenti de paza , oare controale nu exista la aceasta firma sa mature putin pe jos cu ei ca doar este numarul 1 si ar trebui sa fie controlata la sange avand in vedere ca sa extins...
Pentru cei care se angajeaza la aceasta firma nu o sa aveti un salariu mai mare de 1400 lei,iar cei care sau bagat la program de 24/48 deja va-ti condamnat singuri la un fel de parnaie,de ce spun asta pentru ca noaptea aveti peste 6-7 controale pe noapte , sunteti controlati si penalizati doar pentru simplu fapt ca aveti ochi rosi,sau pentru ca pareti obosit , va penalizeaza pentru ca domne ei isi fac datoria nu ca voi ...
Mai imi spunea unul din agenți ca decât sa le ceri o adeverința de salariu sau o adeverința pentru medicul de familie , mai bine o lași baltă , așa de tare se zbate acești sefi de obiective că in cateva luni , si cu mii de telefoane date , si cu milioane de reamintiri domnului sef de obiectiv, poate ai norocul să primești acea adeverință.
O sa mai revin cu detalii despre această firmă pe parcurs momentan o sa va spun ca aceasta firmă de paza nu este ceea ce pare a fi după siteul lor...
Mai documentati-va si voi inainte de a va angaja la aceasta firma , cel mai bine este sa vorbiți cu un agent de pază angazat al acestei firme si va veti da seama și daca ați citit și acest articol , ca aceasta firmă nu este decat o firmă ca si celalate firme de pază care iși bat joc de agenți si face un mare abuz de putere si incalcă drastic legea.
Vom mai vorbi si in alt articol despre aceasta firma SSG Security Solution...

Sursa Articolului : filmshare.ucoz.ro


Articole asemanatoare :
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi