2018-08-20
Evaluat 2

Fă cunoștință cu Batwoman, prima protagonistă lesbiană a unui serial cu supereroi

Fă cunoștință cu Batwoman, prima protagonistă lesbiană a unui serial cu supereroi

loading...

Până se hotărăște Ben Affleck dacă mai face sau nu filmul „The Batman”, orașul Gotham va avea un nou protector.

Canalul The CW, care produce pe bandă rulantă seriale cu supereroi, e gata să-și îmbogățească portofoliul cu un nou titlu promițător. La peste 60 de ani de la debutul său în benzile desenate, Batwoman va face în sfârșit pasul către lumea serialelor TV.

Asta nu-i singura premieră notabilă. Odată ce intră-n scenă pe micul ecran, Batwoman va deveni oficial prima protagonistă gay a unui serial live-action cu supereroi. Live-action, adică interpretat de actori în carne și oase, spre deosebire de animații.

Katherine „Kate” Kane a ajuns să lupte împotriva infractorilor după o întâlnire-surpriză cu însuși Batman. Eroina era pe punctul de a fi jefuită într-o noapte, când Cavalerul Întunecat și-a făcut apariția din umbre ca s-o salveze. Nu a fost cazul, Kate fiind fiică de colonel și având la rândul ei experiență militară. Totuși, intervenția lui Batman a inspirat-o să-și intensifice antrenamentul și să-și dedice complet viața protejării orașului Gotham. Costumul și echipamentul de ultimă generație le are de la taică-său, colonelul Jacob Kane, care joacă rolul mentorului.

„Batwoman” va fi inclus în Arrowverse, adică universul comun al supereroilor DC de pe micul ecran. Din lumea asta fac parte deja „Arrow”, „The Flash”, „Legends of Tomorrow” și „Supergirl”. Conform tradiției, Batwoman va debuta ca personaj secundar într-un episod al unuia dintre aceste seriale, urmând ca apoi să-și vadă de propriul spin-off.

E prima oară când Batwoman va apărea vreodată interpretată de o actriță reală, indiferent dacă pe micul sau pe marele ecran. Până acum, eroina orașului Gotham nu a fost ilustrată decât în benzi desenate, desene și filme animate.Noul proiect va fi cârmuit de Caroline Dries, fostă producătoare a serialului „The Vampire Diaries”, și de Greg Berlanti, care a produs cam toate serialele DC de până acum.

„Batwoman” e momentan în stadiul de producție, iar reprezentanții CW se așteaptă ca lansarea să aibă loc anul viitor. Tu pe cine ai vrea să vezi în rolul lui Kate Kane?

Sursa Articolului : Noizz.ro


loading...


Articole asemanatoare :
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi