2018-06-22
Evaluat 2

După 45 de ani, cineva a îndrăznit să facă un remake după capodopera Papillon

După 45 de ani, cineva a îndrăznit să facă un remake după capodopera Papillon
A fost nevoie de 45 de ani pentru ca filmul Papillon să aibă parte de un remake. Ei bine, el se întâmplă cu Charlie Hunnam și Rami Malek în rolurile principale.


Regizorul care s-a ocupat de acest proiect este danezul Michael Noer, iar posterul arată astfel:Filmul din 1973, cu Dustin Hofman și Steve McQueen în rolurile principale, care a devenit un film cult, a reprezentat ecranizarea romanului autobiografic scris de Henri Charrière. Autorul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru asasinarea prietenului său Roland Legrand, la data de 26 martie 1930, asasinat pe care el nu l-ar fi comis.

Romanul descrie condițiile și tratamentul inuman al deținuților din Guiana franceză. Porecla Papillon i se trage de la tatuajul de pe piept, care reprezenta un fluture (papillon fr.).

După nenumărate încercări de evadare din închisoarea din Cayenne, reușește în final să părăsească închisoarea. Ajuns în Franța face publice condițiile și tratamentul groaznic la care erau supuși deținuții.

Guvernul francez este nevoit ulterior să închidă închisoarea. Romanul a fost publicat în anul 1970 și transpus pe ecran în anul 1973.Noua ecranizare a filmului Papillon va fi interzisă minorilor, pentru că va conține multă violență, nuditate, scene de sex etc. Va avea premiera pe 24 august. Iată primul trailer:Din trailer, filmul pare destul de promițător, dar vom vedea abia la sfârșitul lui august dacă se va ridica la nivelul ecranizării din 1973.

Până atunci putem pune pe repeat piesa celor de la Editors:


Sursa Articolului : filmshare.ucoz.ro


Articole asemanatoare :
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi