2018-08-19
Evaluat 2

Clash of Clans 2018 Update

Clash of Clans 2018 Update

loading...

Jocul Clash of Clans are peste cinci ani și este încă la putere in randul gamerilor.
Ne așteptăm la o mulțime de actualizări în 2018 și, având în vedere acest lucru, este posibil să vină și ceea ce vrem să vedem în continuare.

Dezvoltatorii de la Supercell asculta constant feedback-ul jucatorului si fac imbunatatiri jocului. Am văzut multe în actualizarea din martie, iar mai multe imbunatatiri vine din această vară.

Acum că jucătorii au două sate, mai multe opțiuni de război în clan și evenimente speciale, se întâmplă multe. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că există suficient spațiu pentru schimbări noi, moduri de joc și funcții suplimentare. Știm că în cele din urmă va veni si Town Hall 12, dar aici sunt și alte câteva lucruri pe care le dorim și noi.

Ce urmează pentru Clash of Clans? Town Hall 12, desigur, alături de Builder Hall 9 și alte câteva lucruri. Town Hall 11 a fost ultima actualizare în decembrie 2015, deci are aproape trei ani. Este, de asemenea, jocul final din Clash, cel puțin pentru moment.

Nu avem dovezi concrete că Town Hall 12 va veni în curând, deși se vorbește pe forumul Clash of Clans că ar putea fi în această vară sau în toamnă. De fapt, ultima actualizare majoră a fost acum un an, în mai, la baza constructorului. Deci, cândva în următoarele câteva luni ar putea aparea si Town Hall 12.

Acestea fiind spuse, satul principal este doar un aspect al jocului. Baza constructorului începe să se maturizeze, iar Supercell ar putea să ia o grămadă de direcții diferite pentru viitor.Va fi combinate ambele sate într-una, sau sa permita jucătorilor să folosească ambele pentru Clan Wars sau pur și simplu se va păstra fiecare dintre ele separat și vom continua să le îmbunătățim.

Jocul are peste cinci ani. Avem nevoie de câteva schimbări drastice noi. Excitarea începe să se estompeze, iar prețurile pentru upgrade-uri continuă să crească până la punctul în care acestea nu sunt disponibile pentru mulți. Ca stam pe Town Hall 11, jucam doar pentru a termina cele trei atacuri zilnice din Base Builder. Chiar si cu Clan Wars, lucrurile nu mai sunt incitante.

Pe youtube a aparut cateva filmulete cu update-ul la Town Hall 12...


Sursa Articolului : filmshare.ucoz.ro


loading...


Articole asemanatoare :
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi