Vizualizari : 77
2018-09-07
Evaluat 2

Romolo e Remo (Duel of the Titans) - Romulus și Remus (1961)

O reușită punere în scenă de către Sergio Corbucci a frumoasei și dramaticei legende din mitologia romană a celor doi frați Romulus (Steve Reeves ) și Remus (Gordon Scott), fondatorii tradiționali ai Romei.

Povestea surprinde pe Rhea (Laura Solari) care naște doi băieți gemeni, fiii lui Marte, zeul războiului. Unchiul copiilor considerand că cei doi copii sunt o amenințare pentru tronul sau, devine furios, o întemnițează pe Rhea, ordonând moartea gemenilor prin înec. Servitorul căruia i-a fost încredințat ordinul de a ucide gemenii nu a putut face asta, a plasat pe cei doi într-un leagăn și l-a eliberat pe malurile fluviului Tibru.

Romulus și Remus sunt salvați de către zeul râurilor, Tiberinus, care îi plasează pe Dealul Palatin. Acolo sunt îngrijiți de către o lupoaică. Romulus și Remus sunt apoi descoperiți de către Faustulus, un păstor al lui Amulius, care duce copiii la casa sa. Faustulus și soția sa, Acca Larenția, cresc băieții ca și cum ar fi ai lor. Baieții se fac mari si frumoși, curajoși si îndrăzneți, iubiți de saracii pe care îi ajutau, îndrăgostiți de două femei superbe si curajoase ca ei: Julia (Virna Lisi) si Tarpeja (Ornella Vanoni), luptau cu tenacitate pentru adevar și primesc coroana orașului pe care o refuză la auzul faptului că bunicul lor traiește.

Odată cu sosirea celor doi la Coloana Palatina, fiecare din ei vrea să preia conducerea și să întemeieze orașul pe coline diferite. Între ei intervin disensiuni, trădarea își spune cuvântul aducând cu sine finalul dramatic.
  • Doneaza
  • Тrailer

Acest site este non-profit?
Pentru cei ce vor sa ajute siteul (sa devina membri VIP) Puteti depune o donatie in:
Cont BCR - RO87RNCB0082141051580001

Online - Romolo e Remo (Duel of the Titans) - Romulus și Remus (1961)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒
Acest site este non-profit?
Pentru cei ce vor sa ajute siteul (sa devina membri VIP) Puteti depune o donatie in:
Cont BCR - RO87RNCB0082141051580001

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi