Vizualizari : 63
2018-08-06
Evaluat 4

It Started in Naples - A inceput la Napoli (1960)

It Started in Naples - A inceput la Napoli (1960)
Regia:
Melville Shavelson
Categoria:
Durata:
01:40:15
Claritate:
WEB-DL 720p

loading...

Clark Gable si Sophia Loren, cuplul magnetic al marilor ecrane, se intalnesc in aceasta comedie romantica desfasurata in fermecatorul oras Napoli si pe Insula Capri.

Gable interpreteaza rolul lui Michael Hamilton, un avocat pedant care trebuie sa calatoreasca in Italia pentru a clarifica situatia averii fratelui sau decedat de curand, un notoriu amorez. Odata ajuns aici, nu numai ca este coplesit de galagioasa si spontana viata de noapte pe care o descopera in Capri, dar traieste si un real soc cand descopera ca raposatul sau frate a lasat o mostenire vie sub forma lui Nando, un fiu de 10 ani, rebel si fumator!

In scurt timp, Nando devine miza unui razboi asupra custodiei intre americanul venit in vizita si matusa lui patimasa (Loren), cantareata intr-un club de noapte care viseaza sa devina vedeta de cinema.

A inceput la Napoli, dar se va termina oare cu dragoste? Cu Gable, Loren si Vittorio De Sica in rolurile principale, cu romantica Italie ca fundal, sfarsitul este garantat sa fie de o veselie seducatoare si insorita.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer


It Started in Naples - A inceput la Napoli (1960) It Started in Naples - A inceput la Napoli (1960) It Started in Naples - A inceput la Napoli (1960)

Online - It Started in Naples - A inceput la Napoli (1960)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi