Vizualizari : 103
2018-06-30
Evaluat 3

The Hanging Tree - Arborele suspendat (1959)

The Hanging Tree - Arborele suspendat (1959)
Regia:
Karl Malden, Delmer Daves
Categoria:
Durata:
01:47:25
Claritate:
BRRip 720p

loading...

Doctorul și cartoforul Joseph Frail își întemeiază o nouă afacere într-un mic orășel de căutători de aur. El îl salvează pe Rune de la spânzurătoare după ce acesta încercase să fure și a fost împușcat. De aceea doctorul Frail îl forțează pe Rune să-i devină ucenic, altfel va da în vileag că el este hoțul și va fi sigur spânzurat. Dr. Grubb este un vindecător care se simte amenințat de afacerea noului doctor.

O diligență este atacată de bandiți iar singura supraviețuitoare este tânăra Elizabeth Mahler. Aceasta este găsită arsă de soare de către oportunistul orașului, Frenchy Plante, care o duce la doctorul Frail să fie îngrijită.

Curând orașul începe să vuiască de zvonuri, mulți considerând că Elizabeth își plătește datoria către Frail printr-un comportament nepotrivit. Scandalul se dezlănțuie după ce Frenchy se furișează la Elizabeth și încearcă să o sărute cu forța, lucru pentru care Frail îl bate de față cu mai mulți martori.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
The Hanging Tree - Arborele suspendat (1959) The Hanging Tree - Arborele suspendat (1959) The Hanging Tree - Arborele suspendat (1959)

Online - The Hanging Tree - Arborele suspendat (1959)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi