Vizualizari : 51
2018-06-28
Evaluat 1

Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959)


loading...

La scurt timp dupa moartea sa in vechiul Israel, Regele David are o intalnire cu Dumnezeu, care ii spune ca cel care ii va urma la tron va fi fiul sau mai mic, Solomon. Fiul sau mai mare, Adonijah, va fi nefericit de aceasta decizie si va incerca din rasputeri sa-si detroneze fratele.
In acelasi timp, faraonul Egiptului este dispus sa cedeze un port la Marea Rosie Reginei Sheba (Gina Lollobrigida), daca aceasta va reusi sa-l distruga pe Solomon. Pe masura ce Israelul prospera sub conducerea lui Solomon, dusmanii sai devin si mai inversunati si isi doresc sa scape de el cat mai repede.

Sheba se foloseste de darurile cu care a inzestrat-o natura si in scurt timp ii cucereste inima lui Solomon. Viata alaturi de Sheba nu respecta canoane religiei mozaice, iar poporul se va rascula impotriva lui Solomon. Cazuta in propria capcana Sheba se indragosteste si ea de Solomon si se hotaraste sa se converteasca la religia lui.

Totusi istoria nu se opreste aici, iar faraonul Egiptului incearca sa-i invinga pe locuitorii Israelului, pornind un razboi sangeros impotriva lor.

Realizarea acestei productii a costat peste 5 milioane de dolari, in anii ’50 si a presupus multe refilmari, deoarece actorul ales sa-l interpreteze pe Solomon – Tyrone Power a murit in timpul filmarilor. Ulterior, el a fost inlocuit de Yul Brenner, care a refilmat multe dintre scene. Acest lucru a majorat costurile initiale ale productiei.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959) Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959) Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959)

Online - Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi