Vizualizari : 86
2018-07-01
Evaluat 2

Ride Lonesome - Călărețul singuratic (1959)

Ride Lonesome - Călărețul singuratic (1959)
Regia:
Budd Boetticher
Categoria:
Durata:
01:12:39
Claritate:
BluRay 720p

loading...

Un vânător de recompense îi însoțește pe un ucigaș pentru a fi judecat pentru crimă, dar îi permite fratelui vrăjit al bărbatului să se prindă cu ei pentru a avea o bătaie de cap peste o crimă șocantă anterioară.

“Ride Lonesome” merită pe deplin statutul său de cult-film. Aici, chimia dintre regizorul Budd Boetticher și Randolph Scott atinge cel mai înalt nivel. Bineînțeles, ca și în cazul oricărui alt film de cult, ar fi de dorit să vedeți “Ride singuratic” de mai multe ori pentru ao aprecia pe deplin.

Povestea este foarte simplă și oarecum amintește de alții de către distinsul scriitor occidental Burt Kennedy, dar este densă, cu teme distincte și nuanțe psihologice. Dialogul este perfect: extrem de uscat, ascuțit și laconic, dar înzestrat cu un simț remarcabil de umor. Simțim că băieții de pe ecran sunt mai degrabă pentru acțiune decât pentru chat-uri.

Boetticher îmbină publicul cu libertatea deschisă a naturii sălbatice, în conformitate cu stilul său de marcă de a transforma peisajul într-un alt caracter al filmelor sale. Fotografia și folosirea culorii sunt minunate. Scenele de acțiune sunt destul de reale, suficient de realiste și foarte precise în mișcările actorilor.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
Ride Lonesome - Călărețul singuratic (1959) Ride Lonesome - Călărețul singuratic (1959) Ride Lonesome - Călărețul singuratic (1959)

Online - Ride Lonesome - Călărețul singuratic (1959)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi