Vizualizari : 49
2018-07-02
Evaluat 1

Our Man in Havana - Omul nostru din Havana (1959)


loading...

In aceasta adaptare a romanului lui Graham Greene, Alec Guinness interpreteaza rolul lui Jim Wormold, un expatriat englez care vinde aspiratoare in Havana.

Viata sa este schimbata in mod irevocabil in momentul in care este cooptat de catre Hawthorne (Noel Coward) in serviciul operativ M.I.5. El accepta fara entuziasm aceasta slujba pentru a castiga mai multi bani pentru fiica sa in varsta de 17 ani. Wormold nu se implica totusi in nici o misiune de spionaj.

In schimb, inventeaza tot felul de intamplari in rapoartele sale si tot felul de agenti imaginari. Dar aceste rapoarte sunt luate in serios la Londra si de aceea sunt trimisi doi agenti in plus, un operator radio si o secretara (Maureen O'Hara), pentru a-l asista pe Wormold. Dar curand descopera ca imaginatia sa ajunge sa devina din ce in ce mai reala...

"Greene trebuie sa se fi distrat de minune imaginandu-l pe bietul Wormold, vanzatorul de aspiratoare care a recrutat in serviciul secret si, neavand ce sa spioneze, inventeaza. Filmul, la care Greene a lucrat (pentru a treia oara si, din pacate, pentru ultima oara ) cu Reed, e o satira a serviciilor secrete (si a povestirilor palpitante pe care acestea le-au tot inspirat), un thriller-farsa afurisit si pe undeva serios, a carui idee continua sa fascineze -vezi "Omul nostru din Panama" romanul lui John Le Carre si filmul lui John Boorman"
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
Our Man in Havana - Omul nostru din Havana (1959) Our Man in Havana - Omul nostru din Havana (1959) Our Man in Havana - Omul nostru din Havana (1959)

Online - Our Man in Havana - Omul nostru din Havana (1959)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi