Vizualizari : 41
2018-07-12
Evaluat 1

Don't Give Up the Ship - Nu renunța la navă (1959)

Don't Give Up the Ship - Nu renunța la navă (1959)
Regia:
Norman Taurog
Categoria:
Durata:
01:28:48
Claritate:
BluRay 1080p

loading...

După cel de-al Doilea Război Mondial, o întreagă escortă a distrugătorului, USS Kornblatt , a dispărut în mod misterios. Locotenentul John Paul Steckler al VII-lea (Jerry Lewis), ultimul dintr-o lungă linie de ofițeri ai forțelor armate din SUA, a fost însărcinat să-l conducă pe Kornblatt la dezafectarea sa, dar într-un fel nava a dispărut în călătorie fără urmă . Acum, cu fondurile de 4 miliarde de dolari în joc, congresmanul Mandeville (Gale Gordon) refuză să le aprobe până la recuperarea Kornblatt-ului. Fostul superior al lui Steckler, viceamiralul Bludde (Robert Middleton), care a încercat să se interpună aceastei incidențe jenante, nu are altă posibilitate decât să se conformeze.
Gata fiind de plecare în luna de miere cu noua sa soție Prudence (Diana Spencer), Steckler este urmărit de personalul marinei și adus la Pentagon , unde este acuzat de trădare și rătăcirea intenționată a unei proprietăți guvernamentale. Deși poate convinge Admiralitatea de nevinovăția sa de bază, el este totuși însărcinat să găsească vasul Kornblatt în următoarele zece zile, perturbându-și atât soția, cât și planurile de luna de miere. Din moment ce se află într-o misiune pentru a găsi și explica locul navei, Steckler este însoțit obligatoriu de ofițerul operativ Ens. Rita J. Benson (Dina Merrill), care este o femeie foarte atractivă….
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
Don't Give Up the Ship - Nu renunța la navă (1959) Don't Give Up the Ship - Nu renunța la navă (1959) Don't Give Up the Ship - Nu renunța la navă (1959)

Online - Don't Give Up the Ship - Nu renunța la navă (1959)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi