Vizualizari : 66
2018-05-23
Evaluat 1

Run Silent, Run deep - Pericolul din adâncuri (1958

Run Silent, Run deep - Pericolul din adâncuri (1958
Regia:
Robert Wise
Categoria:
Durata:
01:33:12
Claritate:
BluRay 720p
În timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, în strâmtoarea Bungo, situată în apropierea coastelor Japoniei, distrugătorul Akikaze scufundă un submarin american la comanda căruia se află ofițerul Rich Richardson. Acesta supraviețuiește și după doi ani de muncă de birou desfășurată la baza de la Pearl Harbor, face tot posibilul să primească comanda unui alt submarin cu care să plece în căutarea obsesiei sale, distrugatorul japonez Akikaze, care între timp a mai scufundat trei submarine americane.

I se încredințează comanda submarinului Nerka, deși echipajul acestuia se aștepta ca la comanda să fie numit locotenentul Jim Bledsoe, considerat cel mai bun secund din toată marina SUA, locotenent de care echipajul era foarte atașat. Pe parcursul marșului spre strâmtoarea Bungo, căpitanul Richardson ordona exerciții multiple care au ca scop perfecționarea unei tactici de luptă aparte, intarirea disciplinei și eficacității echipajului, pentru a fi gata de luptă în orice situație, insa neînțelegerile dintre căpitan și secund se acutizează. Vor reuși oare cei doi să ajungă la un numitor comun ca să-și îndeplinească misiunea?
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
Run Silent, Run deep - Pericolul din adâncuri (1958 Run Silent, Run deep - Pericolul din adâncuri (1958 Run Silent, Run deep - Pericolul din adâncuri (1958

Online - Run Silent, Run deep - Pericolul din adâncuri (1958

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi