Vizualizari : 130
2018-06-01
Evaluat 1

Le fatiche di Ercole - Muncile lui Hercule (1958)

Le fatiche di Ercole - Muncile lui Hercule (1958)
Regia:
Pietro Francisci
Durata:
01:38:56
Claritate:
DVDRip XviD

loading...

Pelias, regele din Iolcus, il cheama pe Hercule la curtea sa pentru a-l pregati pe Iphitus pentru a putea deveni rege in viitorul apropiat. Conditiile in care Pelias a urcat pe tron sunt invaluite in mister, unii acuzandu-l ca si-a omorat fratele (care era atunci rege), altii crezand ca regele a fost omorat de unul dintre oamenii sai - Chiron, acesta din urma rapindu-l si pe Jason (fiul regelui) si furand si Lana de Aur.

Daca relatia cu Iphitus va fi proasta de la inceput, printul fiind invidios pe superioritatea lui Hercule, sora acestuia (Iola) se va indragosti de el. Dupa ce este invins atat la tras cu arcul, cat si la aruncarea discului Iphitus il va urma pe Hercule plecat sa omoare leul din Nemeea care bantuia in regiune. Printul este ucis de leu, iar Hercule este considerat vinovat de tragedie, Pelias trimitindu-l intr-o alta misiune. Dupa ce va renunta la nemurire Hercule se va intalni cu Jason si Chiron (aflat pe patul de moarte) afland de la ultimul ce s-a intamplat cu Lana de Aur si se va hotari sa-l ajute pe Jason s-o recupereze.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer


Le fatiche di Ercole - Muncile lui Hercule (1958) Le fatiche di Ercole - Muncile lui Hercule (1958) Le fatiche di Ercole - Muncile lui Hercule (1958)

Online - Le fatiche di Ercole - Muncile lui Hercule (1958)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi