Vizualizari : 67
2018-05-03
Evaluat 2

The Pride and the Passion - Mândrie și pasiune (1957)

"O poveste de dragoste. Dimensiuni epice. Unul dintre acele filme care are cate ceva pentru fiecare dintre noi" - Newsweek

Trupele lui Napoleon matura Europa, iar Spania este pe punctul de a capitula in fata necrutatoarei invazii. Un singur luptator a ramas sa le tina piept invadatorilor, impreuna cu neinfricata sa trupa de gherila. Cary Grant, Frank Sinatra si Sophia Loren sunt magistrali in acest film clasic de razboi "tensionant, captivant si plin de suspans".

Reusind sa inhate un tun gigantic, luptatorul spaniol (Sinatra) planuieste sa atace trupele lui Napoleon prin dinamitarea zidurilor fortaretei ocupate de catre francezi - Avila. Insa nefiind un experimentat in ale armamentului greu, Miguel este nevoit sa apeleze la serviciile Capitanului Trumbell (Grant), un ofiter din Marina Britanica. Ca aliati pe acest câmp de lupta, Trumbell si Miguel se vor gasi foarte curand in rolul de adversari intr-o disputa legata de iubita lui Miguel (Loren), o frumusete arzatoare atrasa de manierele rafinate ale britanicului...in ciuda faptului ca se aflau in mijlocul celei mai disperate lupte din viata lor.

Informatii despre film:
Intr-unul din filmele cu cele mai lungi filmari realizate vreodata peste hotare, regizorul Stanley Kramer a petrecut 2 ani in locatia din Spania, lucrand cu 9400 de figuranti si 300 de actori si membri ai echipei de filmare.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
The Pride and the Passion - Mândrie și pasiune (1957) The Pride and the Passion - Mândrie și pasiune (1957) The Pride and the Passion - Mândrie și pasiune (1957)

Online - The Pride and the Passion - Mândrie și pasiune (1957)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi