Vizualizari : 28
2018-04-15
Evaluat 0

The Wrong Man - Omul Greșit (1956)

The Wrong Man - Omul Greșit (1956)
Regia:
Alfred Hitchcock
Categoria:
Durata:
01:45:29
Claritate:
BluRay 720p
Ce-i mai place domnului Hitchcock sa se joace cu emotiile umane... Un alt film marca Alfred Hitchcock, un thriller psihologic provocator care te face sa ramai in fata ecranului pana la sfarsit.

Astfel, il avem pe Manny (Hanry Fonda), un tip cat se poate de obisnuit, casatorit, cu doi copii si care incearca din greu sa-si intretina familia, cantand noptile intr-un restaurant. Numai ca, intr-o noapte, intorcandu-se de la serviciu, Manny este luat brusc prin surprindere de catre doi politisti, acestia invitandu-l la sectia de politie pentru o chestiune de rutina. Curand insa Manny se trezeste acuzat de furt, toate dovezile incriminandu-l pe el.

Interesanta alegerea lui Hitchcock, caci filmul de fata nu se vrea a fi doar un simplu thriller politist in care accentul pica pe personajul principal, daca el este sau nu autorul acelor jafuri. Inca din titlul filmului iti dai seama ca ceea ce i se intampla acestuia este doar o gluma proasta, accentul picand in schimb pe emotii, stari interioare, reactia umana fata de o situatie in care te trezesti complet luat pe nepregatite si intreaga existenta iti este data peste cap.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
The Wrong Man - Omul Greșit (1956) The Wrong Man - Omul Greșit (1956) The Wrong Man - Omul Greșit (1956)

Online - The Wrong Man - Omul Greșit (1956)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi