Vizualizari : 57
2018-04-03
Evaluat 2

The Last Frontier - Ultima frontieră (1955)

The Last Frontier - Ultima frontieră (1955)
Regia:
Anthony Mann
Categoria:
Durata:
01:37:51
Claritate:
BluRay 1080p
Intr-oregiune necivilizata si izolata, vânător Jed Cooper și cei doi parteneri, se angajaza ca cercetași în armată, intr-un fort din Oregon, alcatuit în principal de soldați începători, neinstruit.
Jed, flirtează cu ideea de a duce o viață mai stabila si decide că are nevoie de o femeie pentru a începe procesul, și o alege pe Corinna Marston, frumoasa soție a colonelul Marston, comandantul fortului.
Marston sosește și il anunță pe ofițerul comandant, căpitanul Riordan că și-a pierdut fortul și cei mai multi dintre oamenii lui intr-un un atac al indianilor și că el, în calitate de ofițer, isi asuma comanda.
Riordan, un tânăr ofițer, dar sensibil, este revoltat atunci când află că Marston, venind din vest, iar pentru că a pierdut comanda a 1500 de oameni în timpul unei bătălii din Războiul Civil, a preluat comanda fortul lui, total nepregătită de luptă și numeric, până în martie împotriva războinicilor cu experiență indieni.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
The Last Frontier - Ultima frontieră (1955) The Last Frontier - Ultima frontieră (1955) The Last Frontier - Ultima frontieră (1955)

Online - The Last Frontier - Ultima frontieră (1955)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi