Vizualizari : 41
2018-04-09
Evaluat 0

La donna più bella del mondo (Beautiful But Dangerous) - Cea Mai Frumoasă Femeie Din Lume (LINA CAVALIERI) (1955)

La donna più bella del mondo (Beautiful But Dangerous) - Cea Mai Frumoasă Femeie Din Lume (LINA CAVALIERI) (1955)
Regia:
Robert Z. Leonard
Categoria:
Durata:
01:47:25
Claritate:
DVDrip
Acest film biografic dezvăluie ascensiunea sopranei Lina Cavalieri. Cariera este marcată de începuturi anevoioase, de relația cu profesorul ei de canto, Doria, care o urmărește toată viața. Calea spre succes înseamnă perseverență, motivația unei iubiri aproape imposibile pentru un cuceritor nepot de țar, Sergio. Duelul cu Manolita, rivala ei pe scenă, constituie un moment crucial al carierei, răspunsul așteptat de partenerul ei de scenă, Mario, în privința cererii în căsătorie, sunt coordonatele unui destin impresionant. Cea care a uimit scenele din Europa, Rusia, America atât cu talentul cât și cu frumusețea ei, Lina Cavalieri, își caută împlinirea și în dragoste ceea ce presupune o alegere nu tocmai ușoară...Cine va fi alesul inimii sale ?
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
La donna più bella del mondo (Beautiful But Dangerous) - Cea Mai Frumoasă Femeie Din Lume (LINA CAVALIERI) (1955) La donna più bella del mondo (Beautiful But Dangerous) - Cea Mai Frumoasă Femeie Din Lume (LINA CAVALIERI) (1955) La donna più bella del mondo (Beautiful But Dangerous) - Cea Mai Frumoasă Femeie Din Lume (LINA CAVALIERI) (1955)

Online - La donna più bella del mondo (Beautiful But Dangerous) - Cea Mai Frumoasă Femeie Din Lume (LINA CAVALIERI) (1955)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi