Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1953 » Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953)

Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953)

Nume Film:
Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953)
Voteaza:
  • 0
Regia:
Ingmar Bergman
Categoria:
Durata:
01:38:00
Claritate:
BluRay 720p

Harry Lund este un tânăr de nouăsprezece ani care o întâlnește pe Monika, o puștoaică romantică și nechibzuită. Cei doi se îndrăgostesc și iau câteva decizii radicale. Își părăsesc familiile si slujbele din micul orășel în care locuiesc, Harry pune mâna pe barca tatălui lui și pleacă pentru a-și petrece vara pe o insulă izolată. Curând, Monika rămâne însărcinată, iar Harry decide s-o ia de soție. Momentul îl determină pe Harry să se maturizeze. Își ia o slujbă și reia studiile, încercând să-și îmbunătățească viața și să-i satisfacă fiicei lui, June, toate nevoile. În tot acest timp, Monika pare interesată doar de distracție. O inevitabilă despărțire își arată silueta spre final...

"Bergman ar fi putut face un film senin și liric, dar asupra idilei plutește un suflu tragic. El își aduce eroii într-un loc al începutului de lume și-i face să sufere uzura timpului și durelor încercări ale existenței. Oboseala își pune pecetea, încă de timpuriu, pe viața cuplului care refuză să privească dincolo de timpul prezent."