Vizualizari : 131
2018-01-26
Evaluat 1

Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953)

Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953)
Regia:
Ingmar Bergman
Categoria:
Durata:
01:38:00
Claritate:
BluRay 720p

loading...

Harry Lund este un tânăr de nouăsprezece ani care o întâlnește pe Monika, o puștoaică romantică și nechibzuită. Cei doi se îndrăgostesc și iau câteva decizii radicale. Își părăsesc familiile si slujbele din micul orășel în care locuiesc, Harry pune mâna pe barca tatălui lui și pleacă pentru a-și petrece vara pe o insulă izolată. Curând, Monika rămâne însărcinată, iar Harry decide s-o ia de soție. Momentul îl determină pe Harry să se maturizeze. Își ia o slujbă și reia studiile, încercând să-și îmbunătățească viața și să-i satisfacă fiicei lui, June, toate nevoile. În tot acest timp, Monika pare interesată doar de distracție. O inevitabilă despărțire își arată silueta spre final...

"Bergman ar fi putut face un film senin și liric, dar asupra idilei plutește un suflu tragic. El își aduce eroii într-un loc al începutului de lume și-i face să sufere uzura timpului și durelor încercări ale existenței. Oboseala își pune pecetea, încă de timpuriu, pe viața cuplului care refuză să privească dincolo de timpul prezent."
  • Imagini Din Film
  • Тrailer


Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953) Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953) Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953)

Online - Sommaren med Monika (Monika, the Story of a Bad Girl) - Vara mea cu Monika (1953)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi