Vizualizari : 122
2018-01-25
Evaluat 0

How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar (1953)

How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar (1953)
Regia:
Jean Negulesco
Categoria:
Durata:
01:31:49
Claritate:
DVDrip

loading...

Cu o distributie remarcabila (Marilyn Monroe, Betty Grable si Lauren Bacall) si un regizor roman (Jean Negulesco), filmul e una dintre cele mai cunoscute comedii romantice din istorie.
Trei tinere frumoase, in cautare de soti bogati si un trai lipsit de griji, isi pun economiile la bataie pentru a inchiria un apartament luxos in Manhattan. Acolo, mioapa Pola, cinica Schatze si zvapaiata Loco planuiesc sa-si atraga victimele, pozand in femei fatale. Lucrurile iau insa o intorsatura neasteptata cand barbatii de care se indragostesc se dovedesc a nu avea o para chioara! incercand sa se convinga una pe alta ca fac o alegere gresita, eroinele noastre isi dau seama ca dragostea este mult mai importanta decat banii.

Filmul este o comedie spumoasa din anii '50, cu accente feministe care readuce in prim plan ideea ca banii nu aduc fericirea, sau cel putin nu fara dragoste.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer


How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar (1953) How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar (1953) How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar (1953)

Online - How to Marry a Millionaire - Cum să te măriți cu un milionar (1953)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi