Vizualizari : 157
2018-01-25
Evaluat 0

Gentlemen Prefer Blondes – Domnii preferă blondele (1953)

Bruneta Dorothy și blonda Lorelei sunt bune prietene, artiste de cabaret. Lorelei este logodită cu Gus Esmond, un tânăr bogat gata să-i ofere orice, iar cei doi plănuiesc să meargă în Franța pentru a se căsători. Gus este împiedicat de tatăl său și astfel Dorothy și Lorelei se îmbarcă pe vapor, urmărite de Ernie Malone, un detectiv angajat de bătrânul Esmond. În drum spre Franța, Dorothy se îndrăgostește de Malone, iar Lorelei face o pasiune pentru diamantele lui Sir Beekman, care e dispus să-i cedeze tiara deținută de soția sa.

Detectivul surprinde dovezi ale infidelității lui Lorelei, care îl determină pe Sir Esmond să anuleze scrisoarea de credit prin care cheltuielile fetelor erau asigurate la Paris. Rămase fără bani, cele două se angajează la un cabaret, dar sunt urmărite de poliție, care vrea să recupereze tiara dată disparută de Lady Beekman. După ce bijuteria este găsită, Dorothy și Lorelei scapă de încurcături și sunt libere să se căsătorească cu pretendenții lor.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
Gentlemen Prefer Blondes – Domnii preferă blondele (1953) Gentlemen Prefer Blondes – Domnii preferă blondele (1953) Gentlemen Prefer Blondes – Domnii preferă blondele (1953)

Online - Gentlemen Prefer Blondes – Domnii preferă blondele (1953)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi