Vizualizari : 150
2018-01-22
Evaluat 1

From Here to Eternity - De aici în eternitate (1953)

From Here to Eternity - De aici în eternitate (1953)
Regia:
Fred Zinnemann
Categoria:
Durata:
01:52:09
Claritate:
WEB-DL 720p
Deși inițial privit cu scepticism, scenariul filmului a reușit să transpună pe ecran masivul best-seller From Here to Eternity, de James Jones, păstrându-i spiritul și atmosfera.

Finalmente, filmul a fost o reușită din toate punctele de vedere. Este un story despre viețile militarilor (și soțiilor acestora) stationați în 1941 într-o bază militară din Hawaii. Robert E. Lee Prewitt tocmai a sosit prin transfer și are o reputație de boxer bun, iar când căpitanul Holmes îi cere să intre în echipa regimentului, Prew refuză, ceea ce-i atrage animozități și din partea comandantului, care-l pune să facă muncile cele mai penibile din tabără, și din partea colegilor. Cu excepția unuia. Serg. Warden are o toridă relație amoroasă cu soția căpitanului, frumoasa Karen; memorabilă rămâne scena de dragoste de pe plajă, în timp ce surf-eri trec pe lângă cei doi... Prew face cunoștință cu ‘Prințesa’, alias Alma-Lorene, o prostituată, iar legătura dintre cei doi este una dintre doi singuratici... Între timp, are loc catastrofalul atac japonez de la Pearl Harbor... Războiul ajunge până în paradisiacul Hawaii...

Filmul a avut un buget ridicol de mic, de numai 2 milioane de dolari. Montgomery Clift a semnat pentru suma de 150.000 de dolari; interesant este că actorul a fost realmente beat în scena respectivă a filmului.
Sinatra și soția sa, Ava Gardner, l-au implorat pe producătorul Cohn să-l distribuie pe cântăreț în acest film; a primit modica sumă de 8.000 de dolari, deși prestația sa a fost electrizantă. Lancaster nu a fost nici el mai prejos...
  • Imagini Din Film
  • Тrailer
From Here to Eternity - De aici în eternitate (1953) From Here to Eternity - De aici în eternitate (1953) From Here to Eternity - De aici în eternitate (1953)

Online - From Here to Eternity - De aici în eternitate (1953)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi