Vizualizari : 38
2018-09-13
Evaluat 1

The Tales of Hoffmann - Povestirile lui Hoffmann (1951)

The Tales of Hoffmann - Povestirile lui Hoffmann (1951)
Regia:
Michael Powell, Emeric Pressburger
Durata:
02:13:08
Claritate:
BluRay 720p
Un poet melancolic reflectă asupra a trei femei pe care le-a iubit și le-a pierdut în trecut: o păpușă mecanică, o curtezană venețiană și o fiică tuberculoasa a unui compozitor celebru.

În prolog, Hoffmann asista la un spectacol in care protagonista este Stella, o primă balerină, din "Baletul Dragonfly Enchanted".
Stella ii trimite lui Hoffmann un bilet prin care îi cere să se întâlnească după spectacol, dar biletul este interceptat de rivalul său, consilierul Lindorf.
Ne primind biletul, Hoffmann se duce în tavernă în acel interval. în care ii spune povestea unui clovn, Kleinzach și trei povestiri ale iubirilor sale anterioare: Olympia, Giulietta și Antonia, și se îmbată.

În prima poveste, Olympia este un automat creat de omul de știință Spalanzani și de producătorul de spectacole de magie Coppelius.
Hoffmann se indragosteste de păpușă, ignorând artificiala ei și este batjocorit când descoperă în cele din urmă că este un "automat".

În cea de-a doua poveste, Hoffmann in Veneția, se indragosteste de Giulietta, o curtezana, dar aceasta îl seduce si-i fura reflexia pentru magicianul Dapertutto.

În a treia poveste, Antonia este o soprană care suferă de o boală incurabilă și nu trebuie să cânte, dar doctorul Miracle o face să cântă și ea moare, rupând inimile lui Hoffmann și tatălui său, Crespel.

În cele din urmă, în epilog, Hoffmann explică faptul că toate cele trei femei sunt toate aspecte ale iubirii sale, Stella, care apare apoi în tavernă și, văzând că Hoffmann este beat și incapabil, se lasa condusa de consilierul Lindorf.

Nominalizat la 2 premii Oscar.
  • Doneaza
  • Тrailer

Acest site este non-profit?
Pentru cei ce vor sa ajute siteul (sa devina membri VIP) Puteti depune o donatie in:
Cont BCR - RO87RNCB0082141051580001

Online - The Tales of Hoffmann - Povestirile lui Hoffmann (1951)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒
Acest site este non-profit?
Pentru cei ce vor sa ajute siteul (sa devina membri VIP) Puteti depune o donatie in:
Cont BCR - RO87RNCB0082141051580001

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi