Vizualizari : 174
2017-11-30
Evaluat 2

All About Eve - Totul despre Eva (1950)

All About Eve - Totul despre Eva (1950)
Regia:
Joseph L. Mankiewicz
Categoria:
Durata:
02:18:16
Claritate:
BluRay 1080p

loading...

Din clipa in care isi intalneste idolul in culise, Eve Harrington (Ann Baxter) decide sa se infiltreze in viata si in anturajul celebrei actrite Margo Channing (Bette Davis), care in ciuda succesului fenomenal de pe Broadway, se simte amenintata de cei 40 de ani abia impliniti.

Stiind cum merg lucrurile in lumea filmului, vedeta stie ca acest lucru poate reprezenta o turnura fatala pentru cariera ei, insa nu ia seama de pericolul pe care il constituie Eva, fata mereu amabila, umila si dornica sa dea o mana de ajutor oricand i se cere. Coplesita de atentia acordata si de admiratia pe care i-o poarta, Margo prinde incredere in Eva si chiar incearca sa o ajute in cariera ei ca actrita.

Insa prin manipulari subtile, tanara aspiranta ii uzurpa nu doar locul pe scena Broadway-ului, devenind vedeta peste noapte, ci si relatiile cu cei apropiati. Singurul care vede dincolo de masca ingenua a lui Eve, admirandu-i indrazneala si tenacitatea cu care isi tese reteaua de intrigi, este cinicul critic de teatru interpretat de George Sanders.

"Totul despre Eva" este o drama americana, aparuta in 1950, din distributie facand parte nume celebre ca Bette Davis, Anne Baxter, George Sanders si Marilyn Monroe, acesta fiind printre primele roluri ale celebrei actrite. Filmul este recompensat cu sase premii Oscar dintr-un total de 14 nominalizari, cele mai multe din istoria filmului, incluzand Cea mai buna actrita si Cea mai buna imagine.
  • Imagini Din Film
  • Тrailer


All About Eve - Totul despre Eva (1950) All About Eve - Totul despre Eva (1950) All About Eve - Totul despre Eva (1950)

Online - All About Eve - Totul despre Eva (1950)

Selectați o sursa pentru a viziona filmul online ⇒

loading...
S-ar putea să-ţi placă şi titlurile de mai jos::
Comentarii: 0
Adăugați un comentariu
avatar

Copyright © 2018 Powered by uCoz. Toate Drepturile Rezervate.

  • TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi

Formular de autentificare vechi