Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1949 » The Barkleys of Broadway - Familia Barkley de pe Broadway (1949)

The Barkleys of Broadway - Familia Barkley de pe Broadway (1949)

Nume Film:
The Barkleys of Broadway - Familia Barkley de pe Broadway (1949)
Voteaza:
  • 0
Regia:
Charles Walters
Categoria:
Durata:
01:48:55
Claritate:
BRRip

Fred Astaire si Ginger Rogers se reintalnesc in "Familia Barkley de pe Broadway" pentru un ultim dans. Dupa ce s-au inscris in istoria cinematografiei drept unul dintre cuplurile de aur ale Hollywood-ului, avand la activ 10 filme interpretate impreuna, in care au reusit sa seduca iremediabil publicul prin farmecul si energia lor.

Primul film in care cei doi au interpretat impreuna a fost "The Gay Divorcee", o pelicula care s-a bucurat de un enorm succes, reusind sa adune 3 nominalizari la Oscar, printe care si statueta pentru "Cea mai buna muzica".

"Familia Barkley de pe Broadway" este ultimul film in care cei doi au jucat impreuna, un lung-metraj care reuseste sa ilustreze problemele cu care cuplul s-a confruntat in viata reala, toata tensiunea care si-a lasat amprenta asupra destinului lor.

Sotii Josh si Dinah Barkley alcatuiesc un cuplu fermecator, atat in viata de toate zilele, cat si pe scenele marilor teatre de varietati, ale caror vedete sunt. Cand un dramaturg de succes ii ofera lui Dinah un rol dramatic intr-una din piesele sale, armonia din familia Barkley e serios amenintata.
avatar