Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1948 » Tarzan and the Mermaids - Tarzan si Sirenele (1948) (1948)

Tarzan and the Mermaids - Tarzan si Sirenele (1948) (1948)

Nume Film:
Tarzan and the Mermaids - Tarzan si Sirenele (1948) (1948)
Voteaza:
  • 0
Regia:
Robert Florey
Categoria:
Durata:
01:04:55
Claritate:
DVDrip

Pe langa Nyaga curge raul Nigu, pe cursul caruia se formeaza numeroase insulite, una dintre ele fiind Aquitania. Un european ajuns acolo, ajutat si de marele preot, pretinde de ceva vreme ca este zeul Balu si locuieste pe o insula interzisa oamenilor de rand care-i aduc drept ofrande zeului lor perle.

Logodnicul Marei este alungat din sat, iar aceasta este obligata sa se casatoreasca cu zeul. In ultimul moment ea reuseste sa se arunce in rau si este gasita de Tarzan. Acesta locuieste doar cu Jane si Cheetah, Boy fiind plecat la scoala in Anglia. Drept multumire ca a fost salvata si ingrijita Mara ii daruieste lui Jane o perla, care va fi trimisa comisarului din Nyaga.

Mara este rapita din casa lui Tarzan de catre oamenii marelui preot. In timp ce Tarzan este pe urmele lor, Jane il cunoaste pe fostul logodnic al Marei, Tiko si impreuna cu acesta se va indrepta si ea spre Aquitania, acolo unde va aparea si un trimis al comisarului si Benji, "postasul" regiunii.


avatar