Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1947 » Tarzan and the Huntress - Tarzan și Vânătoarea (1947)

Tarzan and the Huntress - Tarzan și Vânătoarea (1947)

Nume Film:
Tarzan and the Huntress - Tarzan și Vânătoarea (1947)
Voteaza:
  • +1
Regia:
Kurt Neumann
Categoria:
Durata:
01:09:07
Claritate:
DVDrip

In timp ce Tarzan, Jane, Boy si Cheetah se indreapta cu pluta spre resedinta regelui Farrod, Tanya si Carl vin in Africa cu un mic avion pentru a negocia capturarea de animale salbatice pentru gradinile zoologice. Regele fixeaza ca limita o pereche din fiecare specie, spre nemultumirea celor doi. Ghidul lor, John Weire va negocia si cu nepotul regelui, printul Ozira, care era oricum nemultumit de politica unchiului sau de a-i ajuta pe oamenii care au avut recolte proaste. Ultimul este dispus sa-i ajute in schimbul unei sume de bani pentru fiecare animal in plus.

In prima zi de safari Farrod este omorat, iar fiul sau, printul Suli este si el considerat mort, dupa ce pare sa fi fost aruncat de pe stanci. Ajuns rege, Ozira permite capturarea de animale in numar nelimitat. In mod firesc vanatorii vor intra in conflict cu Tarzan si nu in ultimul rand cu Cheetah care este si de aceasta data unul din pilonii importanti ai actiunii. Daca vor fi alungati vanatorii si daca printul Suli isi va recapata tronul ramane de vazut...


avatar