Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1945 » The Bells of St Mary's - Biserica St. Mary (1945)

The Bells of St Mary's - Biserica St. Mary (1945)

Nume Film:
The Bells of St Mary's - Biserica St. Mary (1945)
Voteaza:
  • 0
Regia:
Leo McCarey
Categoria:
Durata:
02:06:21
Claritate:
BluRay 720p

Inspirat, cald si absolut fermecãtor, Biserica St. Mary oferã toatã magia pe care a oferit-o si predecesorul sãu, câstigãtor al premiului Academiei pentru cel mai bun film (1944), Going My Way.

Bing Crosby dã din nou viatã rolului ce i-a adus un premiu Oscar. Pãrintele O’Mally (Crosby) este trimis sã revitalizeze o scoalã parohialã aflatã in mare dificultate financiarã. Acest preot jovial ajunge sã fie imediat la cutite cu o maicã deloc lipsitã de judecatã a Ordinului Benedictinilor (Ingrid Bergman, într-o evolutie premiatã la Globul de Aur), cu privire la modalitatea în care ar trebui educati copiii. Dincolo de încântãtoarea confruntare intelectualã dintre cei doi, se aflã o problemã serioasã. Un abil om de afaceri (Henry Travers, O viatã minunatã) doreste sã desfiinteze mãnãstirea si doar o minune mai poate salva acest lãcas.

Cum o situatie diabolicã îsi gãseste solutia divinã, rãmâne de vãzut în acest film clasic de familie, cu 8 nominalizãri la Oscar, între care Cel mai bun film, Cel mai bun actor si Cea mai bunã actritã.
avatar