Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1943 » Tarzan Triumphs - Tarzan Triumfă (1943)

Tarzan Triumphs - Tarzan Triumfă (1943)

Nume Film:
Tarzan Triumphs - Tarzan Triumfă (1943)
Voteaza:
  • +3
Regia:
Wilhelm Thiele
Categoria:
Durata:
01:13:11
Claritate:
DVDrip

Jane este plecata la Londra sa-si ingrijeasca mama bolnava, iar Tarzan ramane in jungla doar cu Boy si Cheetah. In timp ce se plimba prin jungla, Boy este la un pas de moarte, fiind salvat de Zandra, fiica sefului din Palandria.

Regiunea fiind una bogata in petrol si alte resurse, devine interesanta pentru trupele naziste, astfel ca este parasutat un grup de soldati cu misiunea de a-i pune pe localnici sa munceasca in folosul lor. Unul dintre soldati, care avea asupra lui statia radio, se pierde de ceilalti si este salvat de Tarzan. Planurile lui de a lua legatura cu Berlinul sunt incurcate de Cheetah, care fura una dintre piesele componente. Enervat el va incerca sa o omoare, dar in final el va fi cel care-si pierde viata.

Zandra reuseste sa scape din sat si spera sa-l convinga pe Tarzan sa o ajute sa scape Palandria de nazisti. Tarzan va adopta o pozitie neutra, pana cand va avea o prima confruntare directa cu soldatii porniti in cautarea statiei radio. Boy este luat ostatic de catre soldati, iar Tarzan impreuna cu Cheetah si Zandra vor incerca sa-l elibereze, dar lucrurile vor fi mai complicate decat se asteptau...
avatar