Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1943 » Lassie Come Home - Lassie se intoarce acasa (1943)

Lassie Come Home - Lassie se intoarce acasa (1943)

Nume Film:
Lassie Come Home - Lassie se intoarce acasa (1943)
Voteaza:
  • 0
Regia:
Fred M. Wilcox
Categoria:
Durata:
01:29:15
Claritate:
DVDrip

"Acestui film cu buget redus i s-a prevazut un succes financiar mediu. Nimeni n-a intuit ca povestea unui copil si a cainelui sau avea sa obtina un succes urias." -The Motion Picture Guide – 1984.

Actiunea filmului este plasata in Yorkshire (Anglia), in timpul primului razboi mondial. Parintii lui Joe (Donald Crisp si Elsa Lanchester) sunt obligati de situatia economica a familiei sa vanda cainele de care Joe (Roddy McDowall) se atasase mult. Desi Ducele de Rudling (Nigel Bruce), noul stapan al cainelui, e un om destul de agreabil, Lassie il prefera pe Joe si evadeaza in mai multe ocazii. Ducele pleaca in Scotia si o ia cu el si pe Lassie, la sute de kilometri distanta de Yorkshire. Lassie nu vrea sa ramana in casa Ducelui nici cand de ea are grija nepoata Ducelui, Priscilla (Elizabeth Taylor), care o si ajuta sa evadeze. Calatoria spre casa e lunga si plina de pericole, iar Lassie trebuie sa se bazeze pe bunavointa unor straini pentru a ajunge din nou la Joe. Credincioasa Lassie va trebui sa infrunte furtuni violente, hoti de caini si criminali periculosi. Cand se parea ca Joe si-a pierdut orice speranta de a o mai vedea vreodata pe Lassie, intr-o zi, iesind de la scoala, acesta o gaseste pe Lassie asteptandu-l, fix la ora 4 dupa amiaza, asa cum facuse intotdeauna. Ducele de Rudling si Priscilla o vor lasa pe Lassie sa stea din nou cu Joe, impresionati de loialitatea acesteia.
avatar