Top Filme Populare Pe Site...

Navigare » FilmShare,Filme online,Filme BluRay » Filme Dupa Ani » 1942 » Now, Voyager - Dor nestins (1942)

Now, Voyager - Dor nestins (1942)

Nume Film:
Now, Voyager - Dor nestins (1942)
Voteaza:
  • 0
Regia:
Irving Rapper
Categoria:
Durata:
01:57:36
Claritate:
DVDrip

Davis joaca in acest film rolul unei domnisoare timide care incearca sa iasa din carapace cu ajutorul amabilului Rains, pentru a-l cuceri pe Henreid.

Charlotte Vale este o tanara care se imbraca demodat si este controlata de autoritara sa mama. Temandu-se ca Charlotte este in pragul unei caderi nervoase, cumnata sa, Lisa, cheama un psihiatru, Dr. Jaquith, care ii recomanda sa petreaca un timp in clinica sa. Departe de mama sa, Charlotte se transforma intr-o alta persoana, mult mai sigura pe ea. Ea opteaza pentru o lunga calatorie inainte sa se intoarca acasa. Pe vas ea il intalneste pe Jeremiah Duvaux Durrance, un barbat casatorit, care calatoreste cu prietenii sai. De atunci Charlotte afla de relatia deosebita dintre Jerry si fiica lui, Christina (Tina). Charlotte si Jerry se indragostesc. Cu toate acestea, ei decid ca cel mai bine ar fi sa nu se mai vada. Cand ajunge acasa, familia lui Charlotte ramane impresionata de aceasta, care se intoarce acasa schimbata total. Totusi, mama sa este decisa sa-i controleze viata inca o data, dar Charlotte este hotarata sa ramana independenta. Dragostea pentru Jerry o va ajuta sa ia niste decizii importante...
avatar
    kukoolcrivat
    un film superb care nu am gasit nici-o varianta care sa se potriveasca cu subtitrarea in romana...la acest film subtitrarea este decalata cu 5-6 secunde in urma.